Skip to main content

Η Σερβία στον τελικό του Eurobasket women

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για τον δεύτερο ημιτελικό του Eurobasket women και την πρόκριση – θρίλερ τη Σερβίας επί του Βελγίου.

Αναλυτικά:

Σε ένα ματς με φινάλε γραμμένο από τα σενάρια του Χίτσκοκ η Σερβία νίκησε  74-73 το απίστευτο Βέλγιο και θα βρεθεί στον τελικό τού Εurobasket απέναντι στην Γαλλία για να διεκδικήσουν το τρόπαιο. 

Η Σερβία για δεύτερη συνεχόμενη φορά είχε την τύχη με το μέρος της. 

Πρώτα με την Ισπανία όταν σε νεκρό σχεδόν χρόνια η Ουβινα αστόχησε στην δεύτερη βολή που θα έδινε το ματς στην ομάδα της...Σήμερα η Κιμ Μεστανγκ που παίζει στην Σκίο του Δικαιουλακου πέτυχε το απίστευτο αλλά για κλάσματα του δευτερολέπτου δεν μέτρησε το δεύτερο καλάθι που πέτυχε .

Όλα αυτά μέσα στα τέσσερα δευτερόλεπτα του τέλους.

FB IMG 1624741151825

Με το σκορ 74-70 σε μια σκοτωμένα επίθεση πετάει κυριολεκτικά την μπάλα και αυτή καταλήγει μέσα στο καλάθι και στην επαναφορά με 1,6 στο ταμπλό την κλέβει κάνει μια τριπλα την πετάει σκοράρει όμως το σουτ θεωρήθηκε εκπροθεσμο.

 

Φαίνεται η τυχη ειναι με το μέρος της συγκλονιστικής και πάλι Σονιας Βάσιτς στο προτελευταίο αγώνα της σε Eurobasket πριν κρεμάσει την φανέλα της εθνικής ομάδας, μετά την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

FB IMG 1624741142627

Σήμερα στις 19.00 Βέλγιο Λευκορωσία για το χάλκινο μετάλλιο και στς 22.00 ο μεγάλος τελικός Γαλλία Σερβία, με τηλεοπτική κάλυψη από το ΕΡΤ Sports.