Skip to main content

Η Σκίο ένα βήμα πριν τους ομίλους της Euroleague Women

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για τη νίκη της ιταλικής Σκίο επί της Βαλένθια (56-48) και το αποφασιστικό βήμα που έκανε για την πρόκριση στους ομίλους της Euroleague Women.

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ιταλική Σκίο επί της Βαλένθια με 56-48 και έκανε αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στους ομίλους της Euroleague. 

skio val 2

Το συγκρότημα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου παρά τις σοβαρές ελλείψεις του από την απουσία των δύο Αμερικανίδες WNBAers όσο και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον τραυματισμό της Βελγιδας Κιμ Μέστανγκ, έπαιξε άμυνα που έτρωγε σίδερα. Προηγήθηκε στο ημίχρονο 33-22.
 
Η ζώνη ,δε, προσαρμογής στο δεύτερο μέρος αποτέλειωσε τις Ισπανίδες παρότι πήγαν στο Σκίο με πολύ καλή ψυχολογία λόγω της προχθεσινής κατάκτησης του supercopa της χώρας τους. 
 
σκιο βαλ
 
Καταπληκτική εμφάνιση από τη διεθνή Λετονή Κίτια Λάκσα που σημείωσε 19π., όσο και της Σοτάνα με 12π.,ενώ δεν υστέρησησε καμία παίκτρια. 
Από την Βαλένθια καμία δεν διακρίθηκε ιδιαίτερα. Αύριο (22/9) με την Μπουρζ εάν νικήσουν πάλι η Σκίο θα βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης, εκεί που την μάθαμε τόσα χρόνια. 
 
σκιο βαλ 3
 
Στον άλλο όμιλο που γίνεται στην Ρουμανία η Ουγγρική Σεκζαρντ νίκησε σχετικά άνετα την Τουρκική Καισερί και αύριο παίζει το κρίσιμο ματς με την γηπεδούχο Σέπσι. 
 
Παρακολουθήστε ξανά τον αγώνα ανάμεσα στη Σκίο και τη Βαλένθια: