Skip to main content

Ζίμπαρτς: «Να παίξουμε με την μέγιστη ένταση και ταχύτητα απέναντι στον ΠΑΣ»

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, που το απόγευμα της Τετάρτης (9/3, 17:00), υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να διατηρήσουν το εγχώριο αήττητο τους, με τον Μάρτινς Χίμπαρτς να αναφέρεται στα αγωνιστικά στοιχεία τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα του, για να φτάσει στην νίκη.

«Είχαμε ένα πολύ έντονο ματς μεταξύ τους την πρώτη φορά, γνωρίζουμε τις παίκτριες του ΠΑΣ. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα και να παίξουμε τον αγώνα με τη μέγιστη ένταση και ταχύτητα, προσπαθώντας να κρατήσουμε ρυθμό σε όλη τη διάρκεια», ήταν το σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού, ενώ από την πλευρά της η Αγγελική Νικολοπούλου τόνισε:

 «Ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και να δουλέψουμε, έτσι ώστε να αρχίσουμε να σταθεροποιούμε την απόδοση και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Τα Γιάννινα είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να μείνουμε 40 λεπτά συγκεντρωμένες, για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».