Skip to main content

Ο Χουάν Περνίας στο Superbasket: «Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε κόντρα στην κάθε ομάδα»

Ο ασίσταντ κόουτς της Βενέτσια, Χουάν Περνίας απάντησε αποκλειστικά σε ερώτηση του superbasket.gr, μετά την νίκη της ομάδας του επί της Τσουκούροβα με 85-80, υπογραμμίζοντας ότι ο Ιταλικός σύλλογος ήθελε να είναι στον τελικό του EuroCup Women και το κατόρθωσε.

Η Βενέτσια είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις στο Ευρωπαικό γυναικείο μπάσκετ και προκρίθηκε για δεύτερη σερί φορά στον τελικό του EuroCup Women. Πέρσι ηττήθηκε από την Βαλένθια με 82-81, κάτι που όμως φέτος θα έχει την ευκαιρία να κατορθώσει, αφού προκρίθηκε ξανά, νικώντας στον ημιτελικό την τουρκική Τσουκούροβα με 85-80.

Ο προπονητής της Βενέτσια είναι ο Αντρέα Ματζόν, ο οποίος είναι γνωστός και από το πέρασμα του από τον πάγκο του Άρη, αλλά στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε ο ασίσταντ κόουτς, Χουάν Περνίας.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην ερώτηση του superbasket.gr

Θέλαμε απλώς να είμαστε στον τελικό. Δεν μας ενδιαφέρει ποια ομάδα θα είναι η αντίπαλος μας. Ελπίζω τώρα, οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στην Γαλατασαράι και την Μπουρζ. Έτσι και αλλιώς θα είναι δύσκολος ο αγώνας στον τελικό. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε κόντρα στην κάθε ομάδα. Μπορούμε να παλέψουμε κόντρα στην κάθε ομάδα. Φυσικά, το να νικάμε και το να χάνουμε είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά μπορούμε να παίξουμε κόντρα στην κάθε ομάδα.Θέλαμε να είμαστε στον τελικό και περάσαμε στον τελικό". 

Δείτε την ερώτηση του superbasket.gr στο 18:09