Skip to main content

Κύπελλο Γυναικών: Η απονομή στον Παναθηναϊκό, MVP η Κάρτερ, πρώτη σκόρερ η Καρακασίδου

Με τον Παναθηναϊκό να στέφεται κυπελλούχος Ελλάδας, μετά την νίκη του στον τελικό επί της Ελευθερίας Μοσχάτου, ολοκληρώθηκε το Final Four του κυπέλλου Γυναικών.

Αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης ακολούθησαν οι απονομές στις κορυφαίες και φυσικά το βαρύτιμο τρόπαιο στον νέο κάτοχο του.

Πριν τις απονομές παραδόθηκε επιταγή ύψους 1.000 ευρώ από την ΕΟΚ προς τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

MVP του τελικού αναδείχθηκε η Αρίκα Κάρτερ του Παναθηναϊκού, ενώ πρώτη σκόρερ η Λίλιαν Καρακασίδου της Ελευθερίας Μοσχάτου, που σημείωσε 21 πόντους.

Η πρώτη παρέλαβε τη διάκρισή της από την υπεύθυνη Promotion Μπάσκετ Γυναικών, Εβίνα Μάλτση και η δεύτερη από τον Θανάση Μπασδέκη, Υπεύθυνο Χορηγιών ΟΠΑΠ.

Αμέσως μετά ακολούθησε η παράδοση των μεταλλίων στα μέλη της φιναλίστ Ελευθερίας Μοσχάτου,  από τον Ειδικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Βασίλη Ντάκουρη και από τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Φυλής, Γιώργο Μαυροειδή. Την απονομή του αναμνηστικού στην ομάδα της Ελευθερίας έκανε η Άννυ Κωνσταντινίδου, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και εκ των υπευθύνων του Μπάσκετ Γυναικών. 

Στο τέλος ήρθε, φυσικά, η σειρά του κυπελλούχου Παναθηναϊκού, με τα μετάλλια να δίνουν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και υπεύθυνοι του Μπάσκετ Γυναικών, Αννυ Κωνσταντινίδου και Χρήστος Βασιλειάδης, ενώ το τρόπαιο έδωσε στα χέρια της αρχηγού του Παναθηναϊκού, ο κ. Χρήστος Βασιλειάδης.