Skip to main content

Α2 γυναικών - Οι Δαναοί Άργους κράτησαν Δανούση, Χρυσοστομίδου και Μπαλλά

Σταθερό κρατούν τον κορμό τους οι Δαναοί Άργους, με τις πράσινες  ανανκοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με τις Δανούση, Χρυσοστομίδου και Μπαλλά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη Δανούση:

«Θεμέλιος λίθος για 4η συνεχόμενη χρονιά για την ομάδα μας, μία από τις καλύτερες παίκτριες της κατηγορίας, το δικό μας πλέον παιδί, η Τόνια Δανούση.

Μία παίκτρια που από την σεζόν 2021-2022 έχει συνδυάσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Δαναών, δηλώνει παρούσα και φέτος στο νέο και πολλά υποσχόμενο σχεδιασμό.
Πολλές προσωπικές διακρίσεις μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια, μαχητικότητα, πίστη και αφοσίωση έκαναν την Τόνια να ξεχωρίζει στα παρκέ και να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας.

Τόνια σε ευχαριστούμε που και φέτος είσαι εδώ, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα της πόλης σου!

Πάμε δυνατά!»

Η ανακοίνωση για την παραμονή της Μπαλλά:

«Η Νικολέτα Μπαλλά για ακόμη μία χρονιά συνεχίζει στην ομάδα μας!

Άλλη μια σημαντική συνεργασία που μετρά 4 χρόνια θα μας συνοδεύσει και φέτος στο αγωνιστικό μας ταξίδι. Η Νικολέτα, που φοράει τη φανέλα της ομάδας μας από τη σεζόν 2021-2022, θεωρείται πλέον βασικό στέλεχος και αποτελεί και η ίδια μία από τις πιο μακροχρόνιες παρουσίες στην πόλη μας.

Η Θεσσαλονικιά power forward, εκτός από την προσφορά της στο γυναικείο τμήμα μας, έχει αναλάβει και την ακαδημία των μικρών μας κοριτσιών, χτίζοντας το μέλλον του συλλόγου με αρκετές επιτυχίες.

Νικολέτα σε καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε τα καλύτερα και πολλές επιτυχίες στο παρκέ!

Πάμε δυνατά!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την Χρυσοστομίδου:

«Η Ροδούλα Χρυσοστομίδου ήρθε για να μείνει!

Η 24χρονη shooting guard από την Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα μας και τη νέα σεζόν! Την γνωρίσαμε τη χρονιά 2021-2022 και από τότε αποτελεί και αυτή κομμάτι της μεγάλης πορείας μας στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Πολύτιμη η προσφορά της σε άμυνα και επίθεση, δεν θα μπορούσε να λείπει από το ρόστερ μας φέτος. Έτσι συνεχίζουμε αμφότεροι τη δυναμική αυτή συνεργασία, κάθε φορά όλο και με πιο υψηλούς στόχους!

Ροδούλα σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Πάμε δυνατά!»