Skip to main content

Α2 γυναικών - Ο Ανταίος ανανέωσε τη συνεργασία του με 4 παίκτριες

Την ανανέωση της συνεργασίας του με 4 αθλήτριες ανακοίνωσε ο Ανταίος, με τις Τόσκα, Αναζόντο, Γκρέιτ - Νάντι και Ερχάρουι να συνεχίζουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν παίζοντας στην Α2 γυναικών. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανταίος πήρε wild card και αποτελεί το τμήμα U23 του Αθηναϊκού για τη νέα σεζόν, ενω οι συγκεκριμένες παίκτριες αν και έχουν καταγωγή από άλλες χώρες στην πλειοψηφία τους είναι γεννημένες στην Ελλάδα, έχουν εκδώσει δελτίο από πολύ μικρότερη ηλικία και θα αγωνίζονται ως γηγενείς.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για την Τόσκα:

«Με Βαλεντίνα και στην Α2! 🎉

Η Βαλεντίνα Τόσκα θα είναι μαζί μας και στο ταξίδι της Α2! Στον Ανταίο από μικρή, η 18χρονη γκαρντ, ύψους 1.66μ., με καταγωγή απ’ την Αλβανία, θα προσφέρει και τη νέα σεζόν τη …σπιρτάδα της και το …φαρμακερό της σουτ!
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα εκπροσωπήσω για άλλη μια φορά την ομάδα και είμαι αρκετά ικανοποιημένη που έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο και θα παίξουμε στην Α2. Υπάρχει για μένα ένα άγχος, διότι είναι η πρώτη μου φορά που θα παίξω σε μια τόσο υψηλή κατηγορία, αλλά πιστεύω τόσο εγώ όσο και ως ομάδα θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της!» δήλωσε η Βαλεντίνα, που μόλις τέλειωσε το σχολείο και θέλει να εξειδικευτεί στον τομέα της γυμναστικής και του πέρσοναλ!
Ο Ανταίος θυμίζουμε θα παίξει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ως η αναπτυξιακή ομάδα του Αθηναϊκού».

Για την Αναζόντο:

«"Πολύτιμη" και στην Α2! 👌

Η Πρέσιους Αναζόντο θα συμμετέχει επίσης στο παρθενικό ταξίδι του Ανταίου στην Α2!

Η 18χρονη πάουερ φόργουορντ (ύψους 1.78μ.), με καταγωγή από τη Νιγηρία, είναι κι αυτή έτοιμη για το βήμα παραπάνω, ενισχύοντας με την αθλητικότητά της τη ρακέτα της ομάδας του Ανταίου που θα παίξει στην Α2 ως η αναπτυξιακή ομάδα του Αθηναϊκού».

«Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη για την ευκαιρία να παίξω με την ομάδα του Ανταίου και στην κατηγορία της Α2, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι αισθάνομαι και ταυτόχρονα λίγο νευρική για την εμφάνισή μου. Παρ’ όλα αυτά, ανυπομονώ να αγωνιστώ σε αυτήν την κατηγορία, γιατί πιστεύω πραγματικά στις δεξιότητες και τις ικανότητες της ομάδας μου!» δήλωσε η αγαπητή σε όλους μας «Πολύτιμη» που αφού τέλειωσε το σχολείο, σκοπεύει να πάει σε σχολή αεροσυνοδών!

Για την Γκρέιτ - Νάντι:

«Μαζί μας στην Α2 και η Γκρέιτ! 💪

Στο δυναμικό του Ανταίου και τη νέα σεζόν θα είναι η Ιφουνάνια Γκρέιτ Νάντι! Μόλις 16 χρονών, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις μικρές ομάδες του Ανταίου και ετοιμάζεται τώρα να συνεισφέρει και στην πρώτη ομάδα που την προσεχή περίοδο θα παίξει στην Α2, ως η αναπτυξιακή ομάδα του Αθηναϊκού».

«Είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη, είμαι επίσης ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να παίξω στην Α2 κατηγορία με τον Ανταίο. Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά σε εμένα και στις συμπαίκτριές μου, και γενικά σε όλη την ομάδα τη νέα σεζόν» δήλωσε η Γκρέιτ, ύψους 1.82μ. (all around forward) και με καταγωγή από τη Νιγηρία.
Μαθήτρια ακόμη Λυκείου, θέλει όταν μεγαλώσει να γίνει γυναικολόγος!

Για την Ερχαρούι:

«Παρούσα και η Μύριαμ! ✨

Η Μύριαμ Ερχαρούι, άλλη μια κομβική παίκτρια στις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, θα είναι μαζί μας και στο παρθενικό ταξίδι του Ανταίου στην Α2 κατηγορία γυναικών!
Η 19χρονη γκαρντ (ύψους 1.70μ.), με καταγωγή από τη Νιγηρία, μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της περιφέρειας».

Για την παραμονή της στον Ανταίο, που θα παίξει στην Α2 ως η αναπτυξιακή ομάδα του Αθηναϊκού, η Μύριαμ δήλωσε: «Νιώθω έτοιμη, ανυπομονώ πάρα πολύ για τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει, αυτό με κάνει να θέλω να είμαι στο γήπεδο, να προπονούμαι όσο καλύτερα γίνεται. Θέλω πάρα πολύ να δω πώς θα τα πάμε φέτος με τα καινούρια κορίτσια, που πιστεύω θα τα πάμε καλά με δουλειά και συνεργασία από όλες και όλους. Αυτά έχω να πω για τώρα. Καλή μας αρχή!».

Πέραν του μπάσκετ, η Μύριαμ σπούδασε νοσηλευτική και μια δημιουργική ασχολία της είναι να φτιάχνει κοτσιδάκια!