Skip to main content

Τολιόπουλος: «Έδωσα την ψυχή μου, ήμουν πολύ πιεσμένος»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν συγκλονιστικός στην τελευταία περίοδο του προημιτελικού απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα γκαρντ να πετυχαίνει τους 17 από τους συνολικά 24 πόντους του, οδηγώντας τον Άρη στην ανατροπή του -15 και την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Με το φινάλε της αναμέτρησης, ο παίκτης των «κίτρινων» ξέσπασε σε δάκρυα από την συγκίνηση του για την εξέλιξη του αγώνα, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήμουν πολύ πιεσμένος σε όλο το ματς. Δώσαμε την ψυχή μας, έδωσα την ψυχή μου. Ήταν μια τεράστια νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος αντίπαλος. Παίξανε εξαιρετικά τα παιδιά».

Λίγο αργότερα, στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, ο Τολιόπουλος πρόσθεσε: 

«Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Μπήκαμε αποφασισμένοι στο τρίτο δεκάλεπτο, μας έφυγε πάλι το ματς, αλλά επειδή είμαστε μια ομάδα με ταυτότητα και προσωπικότητα καταφέραμε να το γυρίσουμε και να πάρουμε το παιχνίδι. Πιστεύω πως δεν είμαι παίκτης 30 λεπτών, θα παίξω όπως και η ομάδα μου μέχρι το τέλος και χαίρομαι που βοήθησα τον Άρη να πάρει τη νίκη. Έχουμε ένα μότο στα αποδυτήριά μας, που λέει ότι να βρίσκεις δύναμη σε ένα άδειο τανκ που δεν έχει βενζίνη, κάνει μια ομάδα εξαιρετική. Είναι απίστευτο πού βρίσκουμε ενέργεια, δίνουμε και την ψυχή μας για την ομάδα», ήταν τα λόγια του.