Skip to main content

Κύπελλο Ανδρών – Μένει ως έχει το Final Four για 18-20/2

Ο κορονοϊός κάνει… χαλάστρα στην ΕΟΚ και στα πλάνα της για το Final Four του Κυπέλλου Ανδρών, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 18-20 Φεβρουαρίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η Ομοσπονδία και προσωπικά ο πρόεδρος της, Βαγγέλης Λιόλιος, επιθυμεί την μετάθεση της τελικής φάσης για τον Μάΐο ή κάποια άλλη ημερομηνία, όπου τα κυβερνητικά μέτρα για την πανδημία θα έχουν χαλαρώσει και η ΕΟΚ θα έχει την ευκαιρία να διοργανώσει μια γιορτή για το μπάσκετ, με κατάμεστες τις εξέδρες στα «Δύο Αοράκια».

Τα σχέδια της Ομοσπονδίας, όμως, προσκρούουν πάνω στους περισσότερους εμπλεκόμενους, οι οποίοι δεν συμφωνούν με την αλλαγή στο καλεντάρι, ενώ τις αντιρρήσεις του έχει εκφράσει και ο ΕΣΑΚΕ.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, το Final Four θα διεξαχθεί, ως έχει οριστεί, το διάστημα 18-20 Φεβρουαρίου και αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά ως τότε, μπροστά σε μόλις 520 φιλάθλους, όσους αντιστοιχεί το 10% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Να θυμίσουμε πως στο Final Four έχουν ήδη προκριθεί o Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και εκκρεμεί ο νικητής του τέταρτου ζευγαριού των προημιτελικών, ανάμεσα στον Προμηθέα και τον ΠΑΟΚ.