Skip to main content

Σαρωνίδα: Επενδύει στο ταλέντο των μικρών ενόψει National League 2

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σαρωνίδας, πέραν των μεταγραφών που έχει πραγματοποιήσει με παίκτες έμπειρους από ανώτερες κατηγορίες, θέλει να επενδύσει στο ταλέντο των νεαρών αθλητών, έχοντας συγκεντρώσει την «αφρόκρεμα».

Πριν από σχεδόν τρεις βδομάδες, έγινε γνωστό πως η ΕΟΚ έδωσε μία εκ των τεσσάρων wild card στον Ναυταθλητικό Όμιλο Σαρωνίδας, έτσι ώστε να αγωνιστεί στη National League 2. Μία συνθήκη όπου για πρώτη φορά έρχεται σε ομάδα απ’ το Δήμο Σαρωνικού και τον ΝΟΣ απ’ την πλευρά του να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, να διαθέτει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Αλλά και γενικότερα ως οργανισμός να ανταποκριθεί στις απαιτητικές συνθήκες των Εθνικών κατηγοριών και της ΕΟΚ.

Τα προηγούμενα χρόνια άλλωστε, η ομάδα του ΝΟΣ συμμετείχε στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ, πρωταγωνιστώντας, ενώ παλαιότερα ήταν σε εκείνα της ΕΣΚΑΝΑ. Άρα, πρόκειται για μία πρώτης τάξεως πρόκληση για εκείνους, να αφήσουν οριστικά πίσω τους τις τοπικές κατηγορίες και να μονιμοποιηθούν στις Εθνικές. Οι άνθρωποι της Σαρωνίδας επιπλέον, έχουν ως κύριο μέλημά τους να δημιουργήσουν κάτι καλό, το οποίο θα μείνει για χρόνια.

Με γνώμονα τη φιλοσοφία των προηγούμενων ετών, με τους έμπειρους αθλητές να πλαισιώνουν τους νεαρούς ταλαντούχους, θα συνεχίσει και κατά τη φετινή σεζόν ο ΝΟΣ. Φυσικά, έχοντας την απαραίτητη εμπειρία, η οποία είναι και πολύτιμη, μέσω των όσων έχουν περάσει τα προηγούμενα έτη στην ΕΣΚΑ, με τις επιτυχίες και τις ανόδους.

Συγκεκριμένα, τη φετινή σεζόν ο ΝΟΣ έχει ανακοινώσει επίσημα τους δύο έμπειρους αθλητές, Γιανναλέτσο και Δελίδη, με παραστάσεις σε ανώτερες κατηγορίες ως πρωταγωνιστές στις ομάδες τους. Ενώ φιλοδοξούν να πλαισιώσουν το ρόστερ με νεαρούς αθλητές που είτε παραμένουν από την περσινή χρονιά (Τσόλας, Χασάπης, Κοζοκάρου, Καλλιαμπάκος, Μόμτσος), είτε έρχονται για να πάρουν τις ευκαιρίες τους στη National League 2. Τις προηγούμενες ημέρες, η ομάδα της Σαρωνίδας ανακοίνωσε τους νεαρούς Ζουμαδάκη και Μερκούρη, δύο παιδιά με ταλέντο, όρεξη για δουλειά και προσήλωση για το μπάσκετ.

Στόχος των ανθρώπων του ΝΟΣ είναι οι προπονητές και όσοι είναι υπεύθυνοι στο σύλλογο, να στελεχώσουν ένα ρόστερ το οποίο δε θα αφορά μονάχα το παρόν, αλλά κυρίως το μέλλον. Φυσικά, οι κινήσεις που έχουν ήδη γίνει, δείχνουν πως η ομάδα θέλει να παραμείνει αρχικά στην κατηγορία, όμως με σταθερά βήματα θα κοιτάζουν προς τα πάνω.

Φιλοδοξία των ανθρώπων του ΝΟΣ, καταλήγοντας, είναι να γίνουν μία ομάδα η οποία είτε θα τροφοδοτεί μεγαλύτερους συλλόγους, με ταλέντα. Είτε αθλητές από πχ συλλόγους της ΕΣΚΑ, οι οποίοι θα δοκιμάζονται στα «βαθιά», σε ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα, όπως και είναι η National League 2.