Skip to main content

Εθνική Ανδρών: Δυνατό τεστ ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων με Πουέρτο Ρίκο

Η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα (16/7, 18:30, ΕΡΤ) το Πουέρτο Ρίκο στο PAOK Sports Arena, το οποίο αναμένεται γεμάτο για ένα "τεστ" της Ελλάδας πριν τις υποχρεώσεις της στη Λιλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εχθές βρ΄αδυ, όταν και ταξίδεψε για Θεσσαλονίκη η "γαλανόλευκη"  αποστολή, δεν ήταν εντός οι Γιάννης Αντετοκούνμπο εξαιτίας μιας ίωσης που τον κράτησε εκτός προπονήσεων, οι Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας μετά από το Προολυμπιακό τουρνουά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει όσο γρηγορότερα γίνεται, ώστε να προλάβει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το Πουέρτο Ρίκο θα δώσει το παρών στο Παρίσι, έχοντας προκριθεί συνολικά 9 φορές. Τελευταία του παρουσία ήταν μάλιστα το 2004 στην Αθήνα. Φέτος πήρε το ειειτήριο μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά και του ομίλου που διοργάνωσε στο Σαν Χουάν.

Η 12άδα του Βασίλη Σπανούλη:

Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ, Γιώργος Τανούλης.