Skip to main content

Χριστινάκη: «Είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ»

Η αντίστροφή μέτρηση για τον αγώνα με την Βουλγαρία (12/11, 20:00), στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου, έχει ξεκινήσει, με την Ελεάννα Χριστινάκη, με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, να αναφέρεται στην προετοιμασία και τα νέα πρόσωπα της Εθνικής ομάδας.  

«Έχουμε προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα και παρά τις ατυχίες, συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαι σίγουρη ότι θα παρουσιάσουμε στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό», είπε η Ελληνίδα διεθνής, σχετικά με τον αγώνα απέναντι στη Βουλγαρία, ενώ στην συνέχεια μίλησε για την ανανέωση στο ρόστερ της ομάδας.

«Η Εθνική είναι ανανεωμένη και χρειάζεται υπομονή. Η μικρότερη  γενιά από εμάς είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Με πολλή σκληρή δουλειά θα κρατήσουμε την Εθνική σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ και δίνει τα πάντα στο παρκέ. Αυτό κάνουμε πάντα και θα το επαναλάβουμε και στους συγκεκριμένους αγώνες».

Η Χριστινάκη αναφέρθηκε και στις ειδικές, λόγω κορονοϊού, συνθήκες των τελευταίων μηνών.

«Είναι αναμφίβολα κάτι δύσκολο και πρωτόγνωρο. Πιστεύω ότι οι ομάδες που θα καταφέρουν να προσαρμοστούν σε όλες αυτές τις ατυχίες πολύ πιο γρήγορα θα έχουν και καλύτερα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι είναι θέμα προσαρμογής».