Skip to main content

Πρίφτης: «Ταιριάζει ιδανικά στην Ευρώπη ο Κάναν» (pic)

Το εγκώμιο του νέου παίκτη της Ούνικς Καζάν, έπλεξε ο κόουτς της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το στυλ του ταιριάζει πολύ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, παρά το γεγονός πως είναι η πρώτη φορά που περνά στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Ο Αϊζάια Κάναν είναι το νέο μεγάλο όνομα της ρωσικής ομάδας και επιλέχθηκε για να καλύψει ουσιαστικά το κενό που αφήνει πίσω του ο Έρικ ΜακΚόλουμ. Έτσι, ο Δημήτρης Πρίφτης σκιαγράφησε το προφίλ του Αμερικανού, θέλοντας να δώσει μια πρώτη γεύση για αυτά που περιμένει από τον 29χρονο γκαρντ.

Αναλυτικά όσα είπε:

« Είναι ένας παίκτης με σοβαρή καριέρα στο ΝΒΑ. Δεν έχει ξαναπαίξει στην Ευρώπη αλλά πιστεύω ότι είναι ένας τύπος παίκτη που ταιριάζει ιδανικά στο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού. Είναι εξαιρετικός σκόρερ που έχει ένα πολύ καλό σουτ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια από το pick n roll.
Μπορεί να παίξει και στο point guard και νομίζω μαζί με τον Jamar μπορούν να δημιουργήσουν ένα δυνατό line up σε θέσεις των guards
Πιστεύω ότι είναι ένας τύπος ισχυρής προσωπικότητας που θα ενισχύσει τον χαρακτήρα και το πνεύμα της ομάδας μας συνολικά».
https://www.facebook.com/unicsbasket/photos/a.270171183018401/3178942428807914/