Skip to main content

NBA: Μέτοχος των Τζαζ έγινε ο Γουέιντ

Ο άλλοτε θρύλος των Μαϊάμι Χιτ , Ντούειν Γουέιντ που αποσύρθηκε το 2019 αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με το NBA όμως από άλλο ρόλο και σε άλλη ομάδα καθώς έγινε μέτοχος των Γιούτα Τζαζ.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής με τους Χιτ, Ντούειν Γουέιντ προέβη σε μια μεγάλη κίνηση καθώς αγόρασε μετοχές στους Γιούτα Τζαζ  και αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στο franchise και γενικότερα στον οργανισμό. 

Διαβάστε τα λόγια του Γουέιντ μετά από αυτή την κίνηση:

«Αυτό ξεπερνά το όνειρο που είχα να παίξω μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο, στο ΝΒΑ. Έχω δει τον Σακίλ (Ο' Νιλ) να το κάνει στο Σακραμέντο. Έχω δει τον Γκραντ Χιλ να το κάνει επίσης στην Ατλάντα. Έχω δει φυσικά τον Μάικλ (Τζόρνταν) να το κάνει στην Σάρλοτ. Εδώ υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία θα ήθελα να συμμετάσχω».

 Ενώ συνέχισε: «Δυστυχώς, οι άνθρωποι στην κοινότητά δεν παίρνουν αυτήν την ευκαιρία. Εγώ προσωπικά δεν το παίρνω ελαφριά. Για να κάνεις μία πραγματική αλλαγή, εδώ πρέπει να είσαι, στην κορυφή, και ο Ράιαν (Σμιθ) το ξέρει αυτό. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία αυτή. Ξέρω ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα, εκτός από τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου στο άθλημα».