Skip to main content

Μακάμπι – Σε επαφές με ΑΕΚ για τον Ανγκόλα

Η διοίκηση της Μακάμπι αποφάσισε να στηρίξει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, παρά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, με τον Έλληνα προπονητή, μετά την νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, να ευχαριστεί τους ιθύνοντες της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους.

Μάλιστα, οι Ισραηλινοί δεν μένουν μόνο στα λόγια, αλλά προχωρούν και σε πράξεις, καθώς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, προκειμένου να κάνουν κάτοικο Τελ Αβίβ τον Μπράιαν Ανγκόλα.

Ο 27χρονος περιφερειακός πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τα κιτρινόμαυρα, έχοντας 14,9 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ σε 27’, σε σύνολο οκτώ αγώνων στην Basket League, ενώ στο BCL μέτρησε 15,2 πόντους 4 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ σε 30’7’’, σε έξι παιχνίδια.

Μάλιστα, στα συν του Κολομβιανού είναι και το ότι γνωρίζει από το πρωτάθλημα του Ισραήλ, καθώς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ιρόνι Νες Ζιόνα.

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο Ανγκόλα δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο με την Ένωση, χωρίς να υπάρχει όρος για buyout, κάτι που σημαίνει πως είναι στο χέρι της ΑΕΚ το αν θελήσει και με τι ποσό θα θελήσει, να παραχωρήσει τον παίκτη στην Μακάμπι.