Skip to main content

Μιχαίλοβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς ήταν εδώ στο πρώτο, τον θέλω και στο δέκατο»

Μεγάλη εκδήλωση στην Παρτιζάν λόγω της συμπλήρωσης 30 χρόνων  από την κατάκτηση της EuroLeague στην Κωνσταντινούπολη, με το σουτ της τελευταίας στιγμής από τα χέρια του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

30 χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θρίαμβο της Παρτιζάν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, οπού με το τρίποντο του Σάσα Τζόρτζεβιτς, νίκησε την Μπανταλόνα με 71-70 και έγινε η πρώτη Σερβική ομάδα που κατακτάει το τρόπαιο της EuroLeague.

Στην τελετή βρέθηκαν οι Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Ζέλικο Ρέμπρατσα, Ζόραν Στεφάνοβιτς, Νίκολα Λόντσαρ, Σλάβισα Κοπρίβιτσα και άλλοι, ενώ ο Σάσα Ομπράντοβιτς λόγω υποχρεώσεων ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε απουσίαζε. 

Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε ότι: «Ξέρω ότι είναι εύκολη η συνεργασία με εμένα, μερικές φορές εκνευρίζομαι, αλλά τους εμπιστεύομαι με όλη μου την καρδιά. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε κάτι σημαντικό (σ.σ.: τα playoffs του EuroCup) και πάντα τους λέω να μην ξεχνούν ότι αγωνίζονται στην καλύτερη ομάδα του κόσμου».

Ο πρόεδρος των "ασπρόμαυρων",Οστόγια Μιχαίλοβιτς δήλωσε ότι: «Ο συνδετικός κρίκος σε αυτές τις τρεις δεκαετίες είναι ο Ζέλικο, κέρδισε το πρώτο τρόπαιο και τον θέλω εδώ για να πάρει το δέκατο».