Skip to main content

Λάσο: «Νομίζω ότι έκανε φάουλ ο Σανλί»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο μίλησε μετά την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από την Μπαρτσελόνα με 108-97 στην παράταση, επισημαίνοντας ότι το ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο δήλωσε ότι:

Για την εξέλιξη του αγώνα: "Ήταν πολύ κοντά. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αγωνιστήκαμε σε πολύ υψηλό επόπεδο. Θέλω να υπογραμμίσω την ψυχική δυναμική της ομάδας μου, οπού μας έλλειπε. Είχαμε δύσκολες καταστάσεις, αλλά η ομάδα έδειχνε πάντα το πρόσωπο της. Νιώθω πολύ περήφανος, αν και νιώθω άσχημα που δεν φύγαμε με την νίκη. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά, ήταν δύσκολο για εμάς, εξαιτίας του αντίπαλου και της ατμόσφαιρας. Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και να κοιτάει για αυτό μέχρι το τέλος. Ως προπονητής, αυτό το αναγνωρίζω για τους παίκτες μου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα".

Για την διαμάχη του Μίροτιτς με τον Αμπάλντε: "Δεν μπορώ να σας πω, γιατί δεν το έχω δει ακόμη. Δεν ξέρω τι έγινε."

Για την φάση του Πουαριέ με τον Σανλί στο τέλος της κανονικής περιόδου: "Έχω δεί μόνο ένα σκρίνσοτ, μια φωτογραφία. Νομίζω ότι είναι φάουλ που έκανε ο Σανλί".

Για τις λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι: "Η τελευταία φάση για παράδειγμα. Οι διαιτητές είναι μέρους του παιχνιδιού. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.  Υπάρχουν μερικά που πρέπει να βελτιώσουμε ή να ελέγξουμε και άλλα για τα οποία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".

Για το αν είναι χαρούμενος με την προσέγγιση του αγώνα: "Κανονικά θα σου έλεγα ότι φεύγω πάντα ευχαριστημένος με τις προσεγγίσεις τν αγώνων, έχω σπουδαίους βοηθούς. Σήμερα, όμως, νομίζω ότι η ομάδα έκανε το παιχνίδι όπως θέλαμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι βγαίνουν πάντα όλα καλά, αλλά κατά κάποιον τρόπο νιώθω περήφανος".

Για τον Ρούντι Φερνάντες και τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος: "Σήμερα ήταν περίπλοκο, ήρθαμε από παιχνίδι στο οποίο αγωνιστήκαμε πριν από 48 ώρες...Δεν ήταν μέρα για να παίξουν στο παιχνίδι, αλλά τους βγάζω το καπέλο γιατί είπαν ότι ήρθαν και είπαν ότι θέλουν να είναι με την ομάδα. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό".