Skip to main content

Basket League: Δράση σε Πυλαία και Λάρισα

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται η 19η αγωνιστική της Basket League.

Η αρχή γίνεται στην Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου (17:00).  Ο Δικέφαλος μετρά ρεκόρ 6-2 στο γήπεδο του φέτος, αν και  στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι στην Πυλαία, ηττήθηκε από την ΑΕΚ στην παράταση. Όσον αφορά τον Κολοσσό, μετρά τρεις σερί ήττες, ενώ δυσκολεύεται αρκετά μακριά από την Ρόδο, καθώς μετρά μόλις μία νίκη σε εννέα παιχνίδια, όμως να σημειωθεί πως αυτή σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Άρη, ενώ παράλληλα θα θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου και κυρίως, τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε.

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στην Λάρισα, με την τοπική ομάδα να… καίγεται για την νίκη, απέναντι στο Περιστέρι, προκειμένου να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.  Απέναντι της θα βρει ένα Περιστέρι, το οποίο δεν δείχνει να πατά καλά στα τελευταία παιχνίδια του, καθώς μετρά τρεις σερί ήττες, ενώ συνολικά μακριά από το Α. Παπανδρέου, έχει τέσσερις νίκες και πέντε ήττες, σε σύνολο εννέα φετινών αγώνων.

Να θυμίσουμε πως στα παιχνίδια που άνοιξε η 19η αγωνιστική, ο Προμηθέας επικράτησε του Ιωνικού με 82-72,  η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άρη με 73-68, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη, όπως δείχνει το τελικό 102-68.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας: 

17:00 ΠΑΟΚ – Κολοσσός

20:00 Λάρισα – Περιστέρι

Δείτε την βαθμολογία της Basket League.